Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס וכדורי ריבת חלב
300 גר' פתיבר
100 גר' פקאנים
קורט מלח
80 גר' חמאה
350 גר' ריבת חלב
3 כפות חלב
קוקוס טחון לציפוי הכדורים

לרסק 250 גר' פתיבר בשקית ניילון עם מערוך.
לטחון 50 גר' פתיבר עם הפקאנים לפירורים דקים, לערבב את שתי התערובות להוסיף מלח לערבב, להמיס חמאה להוסיף לפתיבר. לרכך מעט את ריבת החלב במיקרו ולהעביר לפתיבר, להוסיף חלב ולערבב לתערובת סמיכה. 230 גר' מהתערובת שומרים בצד עבור כדורי ריבת החלב ואת השארית משטחים בתבנית 24.

קרם גבינה:
500 גר' שמנת להקצפה
1 גביע שמנת חמוצה
1 כוס אבקת סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
2 כפיות תמצית וניל
600 גר' גבינת שמנת
להקציף שמנת עם שמנת חמוצה אבקת סוכר אינסטנט פודינג ותמצית וניל לקרם יציב, להוסיף את גבינת השמנתולהקציף עד שהגבינה נטמעת ומתקבל קרם יציב. לשטח על התחתית ולהקפיא עד להתייצבות כ 4 שעות.
להכין כדורי ריבת חלב לגלגל בקוקוס ולדמור במקרר.

ציפוי גנאש ריבת חלב:
200 גר' ריבת חלב
2 כפות חלב
להמיס מעט ולצקת על העוגה.
1/2 כוס שמנת להקצפה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
להקציף יחד ולזלף על העוגה. לסדר את כדורי ריבת החלב על העוגה

עוגת גבינה עם כדורי ריבת חלב🌺_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

37 מתכונים