Share with:


חלבי

אופן הכנה

תבנית 24סיימ
אני משתמשת בכוס חד פעמי קר בכל המתכונים שלי.
לבסיס
חצי שרוול פתיבר טחון
חצי כוס אגוזים מלך או כל אגוזים טחונים דק
50גר חמאה מוממסת
לגבינות:
2 סוכר וניל
1גבינה לבנה 5% (750גר)
1שמנת חמוצה 15%
5ביצים מופרדים
4כפות קורנפלור
5כפות פודינג וניל
כוס ורבע סוכר
לציפוי:
1 קופסה ג'לי בטעם תות
1/2/3מים רותחים
1חבילה קפוא של אוכמניות או כל פרי אחר של סנפרוסט
זילוף:
1שמנת מתוקה להקצפה
1פודינג וניל
הכנה:
בסיס
לוקחים פתיבר עם אגוזים טוחנים דק מוסיפים חמאה מוממסת מערבבים .מחממים תנור ל200מעלות שמים תבנית עם בסיס ואופים 15דק.
מוצאים מקררים בינתיים מכינים גבינות.
מפרידים ביצים .חלבונים מקצפים עם כוס סוכר וסוכר וניל לקצף יפה. שמים בצד
חלמונים מקצפים עם רבע כוס סוכר וסוכר וניל לקצף מוסיפים גבינה לבנה ושמנת חמוצה מערבבים עם מיקסר .מיקסר שמים בצד לוקחים מטרפה ומערבבים ידני בתוך הבלילה של גבינות פודינג וקורנפלור מערבבים טוב שלא יהיו גושים מוסיפים קצף חלבונים מערבבים בתנועות קיפול שהעוגה תצא אוורירית שופכים הכל על הבסיס ולתנור ל200מעלות ל15דק. מנמיכים חום התנור ל160מעלות לשעה ורבע במשך אפייה לא לפתוח תנור לקרר עוגה בתנור .
מוצאים פירות קפואים מסננים מהנוזלים .
כשעוגה היתקררה בתנור מוצאים על השיש ושופכים פירות על העוגה .
מדללים ג'לי במים רותחים מערבבים טוב ושופכים על הפירות מקררים עוגה בחוץ וג'לי מתייצב מהר.
מקצפים את שמנת מתוקה עם פודינג וניל קצף יציב ומזלפים עוגה בצדדים ולמקרר לשעתיים בתאבון.

עוגת גבינה עם ג'לי אוכמניות_מתכון של מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

95 מתכונים