Share with:


חלבי

אופן הכנה

6 ביצים גדולות
כוס סוכר
2 סוכר וניל
750 גרם גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
4 כפות קורנפלור
4 כפות איסטנט פודינג וניל

להקציף את החלבונים עד שמתחיל להיות קצף להוסיף לעט לעט את הסוכר עד לקבלת קצף יציב לא חזק מדיי
בקערה שנייה לערבב את שאר החומרים לאחד את הקצף עם תערובת הגבינות בזהירות לא לשבור את הקצף לעט ב3 פעמים
להעביר לתבנית משומנת
לשים בתנור תבנית עם מים בתחתית ואת העוגה על רשת מעל

לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות 15 דקות
להנמיך ל160 ועוד שעה ולא לפתוח את התנור לפחות שעה אחרי שמוכן
הפעם הוספתי אפרסקים-ניתן להוסיף כל פרי שרוצים

בהצלחה🌺.

מתכוןמתכון

עוגת גבינה בתוספת פרי _יפה דודיאן
יפה דודיאןספר המתכונים של
מתכון של

יפה דודיאן

30 מתכונים