החומרים:
5 ביצים שלמות
.1 כוס סוכר
.500 גר גבינה לבנה
.1.5 כוסות קוקוס
.1.5 כוסות קמח תופח לפסח( מאסטר שף)
.1/2 כוס שמנת מתוקה
לשיוש:
100 גר שוקולד עם אגוזים( לא חייב) מומס עם 1/4 כוס שמנת מתוקה
להרטבת העוגה:
1/4 כוס סירופ מייפל מדולל עם 2 כפות מים חמים
לגאנש:
200 גר שוקולד מריר, מומס עם 1 שמנת מתוקה
הכנה:
להקציף ביצים שלמות לקצף תפוח ובהיר. בהדרגה להוסיף סוכר, גבינות ושמנת מתוקה לתערובת אחידה. להוסיף חומרים יבשים ולאחד. לשפוך את הבלילה לתבנית 26. מעל לשפוך את השוקולד המומס ולשיש.
אפייה ב170 עד לקיסם מעט לח .
לשפוך מעל היוגה את סירופ המייפל ולצנן.
למרוח בגאנש