Share with:


חלבי

אופן הכנה

מאת: הילה סמוכה רשתי
מצרכים למתכון:
6 ביצים מופרדות
750 גר' גבינה לבנה
2 שמנת חמוצה
כוס ורבע סוכר
2 כפות פודינג וניל
5 כפות קורנפלור
כף חמאה מומסת
מעט גרידה מלימון
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל- 170 מעלות.
להקציף חלבונים עם סוכר ובינתיים לערבב את הגבינה עם השמנת והחלמונים היטב.
להוסיף את החמאה ושוב לערבב.
להוסיף פודינג וניל, גרידת לימון וקורנפלור ולערבב לבלילה חלקה ללא "גושים".
להכניס לתנור ולאפות כשעה ורבע 170 מעלות.
לשים תבנית עם מים בתחתית התנור.
בסיום האפייה לפתוח מעט מעט את התנור ולהשאיר את העוגה בפנים להצטננות (כשעה).

עוגת גבינה אפויה נימוחה קרמית כמו ענן_מתכון של הילה סמוכה רשתי
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

195 מתכונים