Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

חצי כוס שמן לחמם מעט במיקרוגל

להכניס למיקסר את השמן המחומם
להוסיף
כוס ורבע אבקת סוכר
2 טיפות תמצית ווניל איכותית.
לערבל במהירות נמוכה
להוסיף 3 ו חצי כוס קמח
כף קורנפלור
כפית אבקת אפיה
לערבל לאט
עד שיתקבל בצק מאוד רך ונעים.

ליצור כדורים
לשטח מעט
להדביק שקד או פיסטוק
לאפות 175 מעלות 10-13 דק
לא לשנות להם צבע
שישארו חיוורים :)))
ורכים.

לא להמיר את השמן בחמאה או מרגרינה , העוגיות יצאו יבשות אבן.

עוגיות ״שאקר״ נימוכות טעימות בטירוף_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

128 מתכונים