Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
680 גרם אבקת שקדים
300 גרם סוכר
4 חלבונים בטמפרטורת החדר
1/2 כפית מלח
1/2 כפית תמצית שקדים

אופן ההכנה
מקציפים במהירות גבוהה את החלבונים ביחד עם המלח עד שמתקבל קצף רך. מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד ומתקבל קצף קשה ומבריק..
מקפלים בעדינות את השקדים הטחונים אל תוך הקצף ומוסיפים גם את תמציות השקדים והווניל..
יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר של כ-2.5 ס"מ, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים, ומשטחים אותם מעט בעזרת מחית או האצבעות. .
שמים שקד על כל עוגייה ..
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ כ-25 דקות עד שהעוגיות מזהיבות. חובה לצנן מעט את העוגיות לפני שמזיזים אותן, אחרת הן יתפרקו..

עוגיות שקדים_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

489 מתכונים