Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

3 1/2 כוסות קמח מנופה
100 ג"ר אבקת סוכר
1 כפית אבקת אפיה
200 ג"ר חמאה או מחמאה
2/3 כוס שמן
1 כפית מי ורדים אם רוצים
לא חייבים
בקערת המיקסר מערבבים
קמח אבקת אפיה ואבקת סוכר
מוסיפים את החמאה /מחמאה
לבצק מעט גושי בהדרגה את
השמן ואם רוצים אתמי הורדים
הבצק צריך במרקם נוח אם רך להוסיף קמח
לקרוץ לכדורים רצוי קטנים
להניח על כל כדור שקד
פיסטוק או בוטנים לא קלויים
להניח על נייר אפיה לתנור
בחום 160 מעלות ( להשאיר לבנות ולא זהובות) ל10 דקות
העוגיות מתקשות לאחר הצינון

עוגיות רייבה_עליזה ששון
עליזה ששוןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה ששון

9 מתכונים