Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ושלושת רבעי  כוסות קמח
150 גר מרגרינה בטעם חמאה
1כפית תמצית וניל
קורט מלח
חצי כוס אבקת סוכר
1 ביצהL

למילוי.
1 צנצנת ריבת תותים או כל ממרח אחר

לציפוי. 
1אבקת סוכר

במעבד מזון מעבדים יחד את כל המרכבים מלבד ביצה עד לקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים ביצה ומערבבים עד לקבלת כדור בצק
משטחים הבצק לצורת פיתה עוטפים בניילון ומעברים למקרר לשעה.
מקמחים משטח עבודה מניחים עליו את הבצק .בעסרת מערוך מרדדים לעובי של 0.5 סיימ.
בעזרת חותחן עוגיות עגול פרח לב חותכים עוגיות ומניחים על תבנית .
בעזרת חותחן קטן יותר עושים חור באמצע של מחצית מין עוגיות
אופים בחום 170 מעלות כ15דק עד שעוגיות מזהיבות מצננים
לוקחים את העוגיות מפזרים אבקת סוכר בעזרת מסננת לוקחים את העוגיה אחד מורחים ריבה וסוגרים עם השנייה שמים בתבנית.

בתאבון

עוגיות ריבה משגעות
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

95 מתכונים