Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 קג סולת
2 כוסות קמח
2 אפיה
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
קליפת לימון או תפוז מגורדת
1 כוס שמן
2 כוסות מים

מילוי:
1 חבילה תמרים בוואקום נקיים מחרצנים
1/2 כוס מים או תפוזים
קינמון וקליפת לימון או תפוז מגורד

מקרוד
לערבב את הסולת הקמח השמן ואת כל חומרי הבצק להוסיף מים או מיץ תפוזים בהדרגה יחד לבצק נוח לעבודה לחלק הבצק ל4 רולדות לקחת חלק לרדד את חומרי המילוי יש לערבב לעיסה ולרדד יחד על הבצק לגלגל לרולדה ולהוריד מעט מהנפח לפזר מעט סומסום לבן לחתוך לפרוסות בצורת אלכסון לשים בתבנית כי3-4 שעות ואז לטגן עם שמן עמוק להכין סירופ מ3 כוסות סוכר מיץ לימון מחצי לימון 1 כוס מים להרתיח להנמיח הלהבה עד שמסמיך ליטבול כל עוגיה שטוגנה לצנן

 

עוגיות מקרוד_מתכון של הלנה בן חמו
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים