Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק :
4 ביצים
125 גרם סוכר
4 כפות מים חמים
50 גרם קמח
75 גרם קורנפלור
חצי כפית מחוקה אבקת אפייה

למילוי :
250 גרם מרציפן
2 כוסיות ליקר דובדבנים
חצי כוס קונפיטורה אדומה
125 גרם אבקת סוכר
שליש חלבון
3-4 טיפות מיץ לימון
125 גרם שוקולד
סוכריות לקישוט
בכל פרוסה כ-105 קלוריות .

לטרוף חלמונים , סוכר ומים לתערובת קצפית .
להקציף חלבונים לקצף קשה ולהוסיף לתערובת החלמונים .
לנפות קמח , אבקת אפייה וקורנפלור ולערבב הכל יחד .
למרוח את התערובת בתבנית מרופדת בנייר פרגמנט ולאפות בטמפרטורה של 200 מעלות ל15 דקות .
להפוך מיד על מדף ולחתוך ל-3 רצועות שוות .
למילוי : לבחוש מרציפן וליקר ולמרוח על רצועה אחת .
לכסות ברצועה שניה ולמרוח עליה קונפיטורה .
לחתוך לקוביות של 3 ס"מ .
לציפוי : להמיס שוקולד .
לבחוש חלבון עם מיץ לימון , אבקת סוכר ומעט ליקר .
לקשט כמו בתמונה או לפי דמיונך