Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
1 מחמאה רכה
כף מלח
כף סוכר
1 א. אפיה
1 סוכר וניל
חצי כוס שמן
כוס וחצי מים .
לערבב הכל ביחד.
בצק רך ונעים.
אפשר במכונה / או מגלגלים לגליל דק ומעגלים
אפשר מאורכים
מממלאים תבנית מלאה
מורחים ביצה ושומשום( לטבול ממש טוב)
אופים ב- 180 מעלות כ-25 דקות.
אחרי האפיה מנמיכים את התנור
ל- 120 כ- 20 דקות. לייבוש העוגיות
יוצא טעים שזה קריספי.
בתאבון❤

מתכוןמתכון

עוגיות מלוחות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים