Share with:


פרווה

אופן הכנה

קמח מנופה
5 ביצים
1.1/2 כוסות סוכר
2 שקיות אבקת אפיה
2 סוכר ווניל
גרד תפוז
תמצית שקדים
תמצית תפוז
1 כוס שמן
3 כפות אגוזים טחונים
2 כפיות מוניאקה

מערבבים כל המרכבים בקערה למעט הקמח אותו מוסיפים בסוף .
לאט ובהדרגה עד לספיחת נוזלים .
לשים היטב ומכסים לחצי שעה. .
יוצרים צורות לעיגולים/כעכים..
מסדרים את הכעכים על תבנית מרופדת .
מעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות.עד להזהבה יפה.

עוגיות לתה / קפה_מתכון של ג'וליאנה רומני חכמון – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

68 מתכונים