Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 1/2 כוס קמח
(כוס אוניברסלית)
כפית גדושה א.אפיה
לחתוך לקוביות 200 גרם חמאה/נטורינה קרה .
כוס סוכר
כוס ורבע טחינה
1 ביצה גודל M
1 שקית סוכר וניל
1 כפית תמצית וניל.
מסמרי שקדים מולבנים לקישוט.
אבקת סוכר

הכנה:
מכניסים את החמאה לקערה , מוסיפים אליה את הסוכר וטורפים היטב לקבלת תפיחה אוורירית.

מוסיפים את כל יתר החומרים, ומעבדים ביד לבצק גמיש.
(במידת הצורך מוסיפים קמח)

יוצרים כדורים ומניחים במרווחים על תבנית אפיה מרופדת נייר אפיה.
נועצים בכל עיגול שקד מולבן.

אופים בתנור שחומם מראש 170° משך האפיה כ- 20-25 דקות .
לאחר האפיה לא לחלץ את העוגיות מהתבנית ,רק עד שהן מתקררות.

לפזר אבקת סוכר.

עוגיות טחינה_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

60 מתכונים