Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 מחמאה רכה
כוס סוכר
כוס טחינה גולמית
3 כוסות קמח תופח( כוס שתיה חמה)
או קמח רגיל ואחד אבקת אפיה.

אופן ההכנה:
מחממים תנו ל-180 מעלות.
מרפדים 2 תבניות עם נייר אפיה.
שמים בקערה את הקמח. הסוכר. הטחינה
והמחמאה ולשים לבצק חלק ואחיד.
מכינים כדורים שווים.
משטחים מעט כל כדור(שיהיה מרווח בין העוגיות).
נועצים בכל עוגיה אגוז (אפשר שקדים)
אופים בין 15 ל- 20 דקות
או עד שהעוגיות זהובות אך עדין בהירות.
מוציאים מהתנור . מצננים הייטב
ומעבירים לקופסא סגורה.
להפריד עם נייר אפיה.
בהצלחה❤

עוגיות טחינה ואגוזים❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

124 מתכונים