Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מנת ספייסי ספגטי ועגבניות מרוסקות טריות

מרכיבים:
1 חבילת ספגטי
1/2 כוס מים מבישול הספגטי, אחרי שהם מוכנים
2 כפות שמן
1 כוס = 5-6 עגבניות גדולות טריות
1/4 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מלח, פלפל שחור לפי הטעם

ההכנה:
1. מבשלים את ספגטי לפי הוראות יצרן, עם 1/2 כף מלח במים ו-1 כף שמן.
מסננים ומשאירים להצטנן.
לשמור 1/2 כוס מי הבישול של הספגטי להמשך המתכון אחר כך.

2. מכינים את העגבניות המרוסקות:
מקלפים את העגבניות, מנקים מגרעינים וחותכים אותם לקוביות, מכניסים למעבד מזון/בלנדר/קוצץ מזון ומוסיפים את המלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ופפריקה חריפה.
וטוחנים בפולסים עד לקבלת מרקם אחיד בסמיכות שאוהבים.

3. מחממים סיר ומכניסים את העגבניות המרוסקות עם 1 כף שמן ו-1/2 כוס מי בישול הספגטי ששמרנו בצד, מבישול הספגטי.
מערבבים עד לרתיחה קלה, מנמיכים את האש ומכניסים את הספגטי המוכן ומערבבים בזהירות עד לאיחוד המרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול.

4. סוגרים את הכיריים, מכסים את הסיר עם המכסה ומניחים לספגטי מנוחה קלה עד להגשה.

ספייסי ספגטי ועגבניות מרוסקות
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

130 מתכונים