Share with:


חלבי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

לקלות 2 חצילים על האש
לקלות 5 עגבניות על האש
לקלף
להוסיף חצי קילו גבינה מלוחה
כף שטוחה כמון
כפית פלפל שחור
לערבב ביחד
לא למעוך לא לרסק
שישארו חתיכות גדולות.

להכין בצק:
חצי קילו קמח
חצי כף שמרים
חצי כף מלח
כף סוכר
כפית חומץ
כוס וחצי מים (אולי עוד קצת)
ללוש את הבצק ביחד, לתת לו לנוח חצי שעה.
לקמח משטח
לחתוך ל15 כדורים לקמח לכסות לתת להם לתפוח 15 דקות.
לרדד כל כדור להכניס מילוי לסגור כמו אוזן המן להדק עם מים שהמילוי לא ייצא.
להפוך. (שהסגר פונה כלפיי מטה.
למרוח חלמון ביצה.
לאפות 180 מעלות 20 דקות עד להשחמה.

סמבוסק גבינות חציל ועגבניה קלויים_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

129 מתכונים