Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
2 כפות שמרים
כף גלוטן (קונים בחנויות שמתמחות לאפיה-תפקידו לגרום לבצק להיות אלסטי ונוח ולמאפים אוורירים)
חצי כוס סוכר
קורט מלח
2 שקיות סוכר ווניל
2 כפות אלכוהול(ערק..וויסקי מה שיש בבית) האלכוהול מונע ספיגה של שמן
4 ביצים
חצי כוס שמן(חד פעמי חם)
2 כוסות מים- את המים לשים בהדרגה

ההכנה:
לשים את כל החומרים ביחד במשך 10 דקות. (לאחר הלישה לא מתפיחים את הבצק הוא כבר יתפח לאחר שנקרוץ עיגולים)
לאחר מכן קורצים עיגולים בגודל 60 גרם
מניחים את העיגולים על ניירות אפיה גזורות בצורת ריבוע
מתפיחים את העיגולים שעה ורבע.
מחממים את השמן לטמפרטורה של 160 מעלות
מרימים את הסופגניות עם נייר האפיה לטיגון
ומטגנים כל צד 2 דקות

את העיגולים מניחים על ניירות אפיה גזורים לריבוע ומעל מכסים בניילון להתפחה של שעה ורבע

סופגניות מדהימות – מתכון של יפעת רגב
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

95 מתכונים