פסח שמח וכשר
מצרכים
3 ביצים L
כוס סוכר
שקית סוכר וניל
100 גרם חמאה או מחמאה
1/2כוס שמן קנולה
2/3 כוס קמח מצה
2/3 כוס קמח תפוחי אדמה
שקית אבקת אפייה
סירופ
כוס סוכר
כוס מים
חצי כוס רום
לקצפת
500 מל שמנת מתוקה או קצפת צמחית
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
כף אבקת סוכר
ההכנה
בקערה טורפים ביצים, כוס סוכר, סוכר וניל,
מוסיפים קמח מצה, קמח תפוחי אדמה ואבקת אפייה וטורפים עד קבלת תערובת אחידה.
חותכים את החמאה לקוביות ומוסיפים ביחד עם השמן
ממשיכים לערבל עד לקבל בצק דביק.
מוזגים לתבנית שקעים לסברינות משומנת
ואופים 20-15 דקות, בחום של 180 מעלות
מצננים את נסברינות לחלוטין רצוי אפילו להקפיא אותן שייתייצבו לפניי הטבילה הסירופ על מנת שלא יתפרקו
הכנת הסירופ:
בסיר מביאים לרתיחה מים כוס סוכר.
מוסיפים רום, קליפת תפוז
מבשלים למשך 15 דקות.
טובלים את הסברינות.
ממלאים ומקשטים עם קצפת.