Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 חלבונים
2 כוסות סוכר

הכנה
לפני שמתחילים אז לנקות את קערת המיקסר עם כפית חומץ בעזרת ניר סופג כדי שהנשיקות תצאנה צחורות
להקציף חלבונים במהירות גבוהה עם סוכר להוסיף את הסוכר לאט בכל פעם כף..
להקציף במשך 20 דקות על מהירות גבוהה…
לזלף בעזרת צנתר כוכב על ניר אפיה…לאפות ב100 מעלות שעה
להנמיך ל90 מעלות ולאפות עוד 3 שעות או עד שהן נפרדים מניר האפיה…
בכמות הזאת יוצא 2 מגשים
אז להחליף ביניהם בזמן האפיה

נשיקות מרנג_מתכון של נאוה מלכה – מאסטר מתכונים
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

123 מתכונים