Share with:


פרווה

אופן הכנה

ריבת תאניםריבת חצילונים

Posted by ‎תכלת אזולאי‎ on Sunday, August 12, 2018

על כל קילו פרי בין 750- לקילו סוכר

קילו תאנים ירוקים/סגולים
להפריד!!!
קילו סוכר
חצי כוס מים
רבע כוס מיץ לימון
מקל ציפורן לתאנים סגולות.
וניל לתאנים ירוקים.

לבשל סירופ סוכר מים ולימון על להמסה טוטאלית של הסוכר.
לשטוף הייטב ולנגב את התאנים.
לדקור מעט עם מזלג
ולהכניס לסיר.
לבשל על אש קטנה.
מדיי פעם לאסוף את הקצף שנוצר- להסיר.
הבישול בערך 40-שעה.

מתכון כתוב + סרטון להכנת ריבת תאנים/חצילונים_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

129 מתכונים