Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים לתחתית:
30 עוגיות לוטוס
75 גרם חמאה מומסת

למוס:
12 גרם ג'לטין
60 גרם מים
300 גרם שוקולד לבן
150 מייל שמנת מתוקה להמסת השוקולד
750 גרם גבינת לבנה 9%
817 גרם שמנת מתוקה
2 כפוית תמצית וניל
לבלילה ראשונה:
3 כפות ממרח שוקולד חלב
2 כפות ממרח לוטוס

לבלילה השניה:
2 כפות ממרח לוטוס

לבלילה אחרונה משאירים אותה לבנה

מצרכים הדרושים לקצפת לוטוס לזילוף
250 מ"ל שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
2 כפות ממרח לוטוס
רבע כוס חלב

אופן ההכנה:
1) מניחים רינג בקוטר 23 ס"מ על דף נייר אפייה ומסדרים שקף סבית

2) מערבבים היטב את הפירורי עוגיות לוטוס עם החמאה המומסת ונהדק לתחתית ומיישרים ומכניסים למקפיא עד להכנת המוס

3)מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד

4) ממיסים את השוקולד לבן עם 150 מ"ל שמנת מתוקה במיקרוגל או על בן מארי ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה

5)ממיסים את הג'לטין במיקרוגל ומוסיפים אותה לשוקולד

6)מוסיפים את הגבינה לבנה בטמפרטורת החדר בהדרגה עד לקבלת תערובת חלקה

7) שופכים לקערת המיקסר את 817 גרם השמנת המתוקה מוסיפים תמצית וניל ומקציפים עד לקבלת מרקם של יוגורט

8) שופכים 3/4 כמות הקצפת לקערת השוקולד ומערבבים היטב ושופכים את הכל לקצפת ומקפלים

9) מחלקים את הבלילה לשלוש חלקים שווים אבל מומלץ לשקול את כל הבלילה ככה תקבלו שכבות מדויקות

10)בקערה אחד מוסיפים 3 כפות ממרח שוקולד חלב ו 2 כפות ממרח לוטוס ובקערה השניה מוסיפים 3 כפות ממרח לוטוס ומערבבים
וקערה אחרונה משירים אותה לבנה

11) שופכים על התחתית את התערובת המוס השוקולד וממרח לוטוס ומכניסים למקפיא לחצי שנה ⏱️

12)אחרי חצי שעה שופכים את התערובת עם ממרח לוטוס ושוב חזרה למקפיא לחצי שעה

13)אופן הכנת הקצפת לזילוף:
שמים בקערת המיקסר את כל החומרים ביחד ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה ומעבירים ושקית זילוף ומזלפים סביב

לוטוב בתבנית ספירלה מסליקון ומכניסים למקפיא לשעתיים

מתכון כתוב + סרטון להכנת מוס גבינת טריקולד עם ממרח לוטוס בזילוף קצפת ממרח לוטוס_מתכון זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

455 מתכונים