Share with:


פרווה

אופן הכנה

Posted by Tali Cohen Sterling on Tuesday, October 13, 2020

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖
קילו קמח לחם
2 כפיות שמרים יבשים
25 גרם מלח
כף דבש
720 מ"ל מים
לאחד את כל החומרים, הבצק דביק מאד, לא להתייאש, עם המון סובלנות ייצא לכם לחם פצצה. לתת לבצק לנוח וכל רבע שעה לעשות קיפולים. 10 בערך כל פעם. אפשר לקמח הידיים או ידיים רטובות ואז נוח לעבוד עם הבצק. לאחר הקיפול השלישי, להניח בצד לשעתיים. הבצק משלש עצמו בטרוף.
אפשר להתפיח במקרר ואז הבצק פחות דביק.
מחלקים את הבצק לבערך 500 גרם כל כיכר. אני עשיתי אחת 500 ואחד 1.200, כיכר גדולה ויפה.
ליצור בקיפולים וגלגול כדור יפה, מומלץ מאד לעבוד על משטח אפייה מקומח, הבצק דביק מאד ויידבק לשיש.
לחמם תנור על חום מקסימלי עם אבן שמוט בפנים, בערך שעה. בזמן הזה, הכיכרות תופחים שוב. כשהתנור חם, לחרוץ להניח על נייר אפייה עם מעט קמח תירס, מומלץ. שלא יידבק ולא יישרף. להכניס לתנור ל חצי שעה.
בהצלחה ובתאבון💖
הכנתם גם? שתפו אותנו👩‍🍳👨‍🍳

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת לחם של בית פריך וטעים🔥_מתכון של טלי כהן שטרלינג – מאסטר מתכונים
טלי כהן שטרלינגספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן שטרלינג

25 מתכונים