Share with:


חלבי

אופן הכנה

בקלוואה עלי פילו מיוחדת ❤ לסירופ : 3 כוסות סוכר 3 כוסות מים ופוסת לימון,לבשל על הגז במשך 20 דקות . להמיס 120 גרםמחמאה ולערבב עם חצי כוס שמן ,לטחון 300 גרם שקדים,אגוזי מלך או בוטנים ללא קליפה .לשמן כל עלה בחמאה ושמן לפזר מהתערובת של האגוזים ולקפל בצורת קורדיון ראו את הלייב לעזרה.לסדר כל עלה צמוד לעלה לכל אורך התבנית .להכניס לתנור ל...10 דקות ולהוציא .לשפוך מעל בלילה : 50 גרם חמאה מומסת ,1 כוס חלב,1/4 כוס סוכר ,1 סוכר וניל,1 אבקת אפיה ,1 כפית סולת כפית גרידת לימון מגורדת על פומפיה דקה ,2 ביצים.להכניס לתנור על 180 מעלות כ30 דקות או עד להשחמה .לשפוך מעל את כל הסירופ בלי לפחד ! בהצלחה .הבקלוואה טעימה בטירוף וקלה להכנה .תודה ענקית ל.... אהרונה חוטה חברה יקרה על התירגום.מתכון כתוב + סרטון להכנת בקלוואה מעלי פילו מיוחדת _מתכון של ירדנה ג'נאח - מאסטר מתכוניםhttps://www.mastermatkonim.co.il/matkonim/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9b%d7%aa%d7%95%d7%91-%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%94%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%91%d7%a7%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%a2%d7%9c%d7%99-%d7%a4%d7%99/

פורסם על ידי ‏ירדנה ג'נאח‏ ב- יום ראשון, 19 ביולי 2020

❤ לסירופ :
3 כוסות סוכר
3 כוסות מים ופרוסת לימון
לבשל על הגז במשך 20 דקות

להמיס 120 גרם מחמאה ולערבב עם חצי כוס שמן
לטחון 300 גרם שקדים ,אגוזי מלך או בוטנים ללא קליפה

לשמן כל עלה בחמאה ושמן לפזר מהתערובת של האגוזים ולקפל בצורת אקורדיון ראו את הלייב לעזרה.
לסדר כל עלה צמוד לעלה לכל אורך התבנית .
להכניס לתנור ל…10 דקות ולהוציא .

לשפוך מעל בלילה :
50 גרם חמאה מומסת
1 כוס חלב
1/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
1 כפית סולת
כפית גרידת לימון מגורדת על פומפיה דקה
2 ביצים

להכניס לתנור על 180 מעלות כ30 דקות או עד להשחמה

לשפוך מעל את כל הסירופ בלי לפחד ! בהצלחה

הבקלוואה טעימה בטירוף וקלה להכנה

תודה ענקית ל…. אהרונה חוטה חברה יקרה על התירגום.

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת בקלוואה מעלי פילו מיוחדת _מתכון של  ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

690 מתכונים