Share with:


חלבי

אופן הכנה

פורסם על ידי ‏סמרה אורלי‏ ב- יום שישי, 21 בספטמבר 2018

8 ביצים m או 6 ביצים L
כוס וחצי סוכר
כוס שמן
חצי כוס שוקולית
100 גר שוקולד מריר ממסים במעט חלב
1 שמנת מתוקה
2 כוסות קמח תופח
3 כפות אינסטנט פודינג שוקולד
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים שלמות! לקצף תפוח יפה
מורידים מהירות ומוסיפים שמן בזרימה איטית, מוסיפים שאר החומרים אחד אחרי השני לפי הכתוב
מחממים תנור 160 מ'
תבנית אנודייז מרפדים בנייר אפייה מותאם (גוזרים תחתית ומצפים דפנות.)
אופים כשעה בתנור שקיסם יוצא עם פרורים לחים מעט..
משאירים בתנור להתקקר.
כדאי להכניס למקרר לילה כדי שיהיה קל לצפות…
ציפוי
חצי קג גלידן + 250 מל מים קרים!
3 כפות א.סוכר
מקציפים למרקם של גבינה (כדי שיהיה אפשר לצפות את העוגה)
מוסיפים 3 כפות אינסטנט פודינג וניל. אני הוספתי טיפות תמצית שקדים מקפיץ את הקרם
לפרחים מקציפים שוב את הקרם ליציב
מקשטים כיד הדמיון…

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון המחשה לעוגת שוקולד משובחת_אורלי סמרה
אורלי סמרהספר המתכונים של
מתכון של

אורלי סמרה

44 מתכונים