Share with:


פרווה

אופן הכנה

Posted by ‎רוז טעים במטבח אוחנה‎ on Saturday, October 17, 2020

רוז טעים במטבח אוחנה

חומרים:⚘roz
4 אתרוגים
קילו סוכר
לימון 1
2 מקלות קינמון
2 סוכר וניל


אופן ההכנה:⚘roz
לשטוף טוב את האתרוגים
לשפשף בספוג לאחר מכן
שמים את האתרוגים יומיים בקערה להחליף את המים
לקחת את האתרוגים לחתוך לפלחים להוציא את הגרעינים כמה שאפר להרתיח את האתרוגים 5 פעמים לזרוק את המים כל פעם ותוך כדי חלק מהגרעינים יוצאים ומה שלא להוציא בעזרת סכין.
לאחר מכן לשים בסיר סוכר 3 כוסות מים עד שהסוכר נמס להוסיף את המקלות קינמון וניל והאתרוגים לבשל כשעה בסיר סגור על אש קטנה
יש להשגיח שהריבה לא תישרף לאחר שעה להסיר את המכסה ולסחוט מיץ לימון 1 אני שמה צלחת כשיוצא קצת קצף אני מוציאה כף סירופ בצלחת ובודקת על ידי סימון קו לאורך אם הסירופ נישאר במקום לכבות את הגז
והריבה מוכנה⚘roz

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת ריבת אתרוגים_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה
רוז זגורי - אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז זגורי - אוחנה

74 מתכונים