Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

تم النشر بواسطة ‏‎Mary Shaked Shirazi‎‏ في الاثنين، ٨ يونيو ٢٠٢٠

מתכון :

כרובית בינונית
מים – לפי הצורך
מלח – לפי הצורך
כוס חומוס שלם מוכן לאכילה
1/4 כוס שמן זית
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
שלושה גבעולי טימין
זעתר טרי
כפית פפריקה מתוקה או חריפה, או גם וגם.
2 כפות פטרוזיליה/כוסברה קצוצות.

אופן ההכנה :

מפרקים את הכרובית לפרחים לפי הגודל הרצוי, מבשלים במי מלח עד לריכוך, למשך כ- 10 דקות – לדאוג שהכרובית לא תתרכך יותר מדי.
מסננים את פרחי הכרובית ומקררים.
מערבבים את שמן הזית עם התבלינים.
מניחים את הכרובית וגרגירי החומוס בקערה משומנת ומפזרים את תערובת התבלינים.
מערבבים בעדינות ומניחים בצד כרבע שעה לספיגת הטעמים.
מכניסים לתנור חם 180 מעלות ואופים במשך כחצי שעה.
בחמש דקות האחרונות מעבירים לתוכנית גריל ומשזפים את
הכרובית.
מנה נהדרת, תהנו מרוש׳קה 💗💗

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון  המחשה להכנת כרובית משגעת, עם חומוס ועשבי תיבול בתנור 💜💜_מרי שקד שירזי
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

56 מתכונים