Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
סיר מיים רותחים
2 כוסות סוכר
6 חלבונים XL
2 כוסות קוקוס
כפית מיץ לימון

אופן ההכנה:
בבן מארי (סיר מים רותחים ומעליו קערה)
ממיסים 2 כוסות סוכר בכוס חלבונים (6 ביצים XL בד"כ).
מעבירים לקערת מיקסר ומקציפים 12 דקות (מהירות דרגה 6-7 במיקסר עד דרגה 10).
לאחר 12 דק מוסיפים כפית מיץ לימון טרי ומקציפים עוד 3 דקות.
טיפ קטן 👈
במקום לבזבז לימון שלם וללכלך מסחטה בשביל כפית מיץ לימון, ובכלל בשביל נוחות במטבח ויכולת להשתמש בנוחות במיץ לימון טבעי ולא משומר- אני סוחטת לימונים טריים ומעבירה את המיץ לשקית קרח.
בכל פעם מעבירה לצלוחית כמות לה אני זקוקה ומפשירה כמה דקות.
מוסיפים למרנג 2 כוסות קוקוס ומקפלים עד שכל הקוקוס נטמע.
מעבירים לשקית זילוף עם צנתר.
מזלפים לתבנית ומכניסים לאפייה בתנור 100 מעלות טורבו לכשעתיים- שלוש.
עד שהמרנג מתייבש ומתנתק בקלות מנייר האפייה.
*את התנור לא מחממים מראש אלא מדליקים עם הכנסת המרנגים.
והנה לפניכם הצלחת המנצחת, שתככב בשולחן החג שלנו.
חג פסח כשר ושמח לכל בית ישראל❗❗❗

מרנג קוקוס כשר לפסח וטעים בכלל😋_מתכון של גלית נחמן
גלית נחמןספר המתכונים של
מתכון של

גלית נחמן

32 מתכונים