Share with:


צמחוני כשר לפסח

אופן הכנה

מצרכים
1 בצל מגורד
2 עגבניות מגורדות
1 קישוא מגורד
1 תפו"א מגורד
2 ביצים
1כוס קמח מצה
2 כפות שום כתוש
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כף גריל עוף
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף אגוז מוסקט
1/2 כף פלפל שחור
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה
1) מערבבים את כל החומרים ואם זה נוזלי מדי אז אפשר להוסיף קמח מצה עד לקבלת עיסה יציבה

2) חותכים תפו"א לפרוסות לאחר מכן חותכים לעורך כמו בתמונה וממלאים
את כולם ואם נשאר קצת , עושים כדורים

3) מצפים בקמח כשר לפסח , טובלים בביצה ומטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה

הכנת הרוטב לבישול
1)מטגנים 1 בצל קצוץ עם 1/2 גמבה עד להזהבה ,מכניסים קופסה קטנה של רסק עגבניות 1כף גריל עוף, 1 כף פפריקה מתוקה
פלפל שחור מערבבים ומוסיפים 1/2 כוס מים , מניחים את המפרום בסיר ושופכים מים עד חצי הגובה, מבשלים עד שאפשר להכניס קסם, שמים בצלחת הגשה ומפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים

בתאבון וחג שמח וכשר
Jacqueline fadelone

מפרום צמחוני כשר לפסח
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

446 מתכונים