Share with:


פרווה

אופן הכנה

😛😛😛
1 קופסא ליטר חלב שקדים
1 קצפת צמחית גדולה 500
רבע כוס סוכר
5 כפות קורנפלור
6 טיפות מי ורדים
חצי כפית תמצית שקדים
סירופ מלבי
קוקוס , בוטנים, פיסטוקים

שופכים חלב שקדים לסיר (שומרים מהחלב כוס בצד) מרתיחים על הגז מוסיפים סוכר, שמנת צמחית, מי ורדים ותמצית שקדים
מוסיפים את הקורנפלור בתוך כוס החלב שקדים ששמרנו מערבבים טוב שלא יהיו גושים מוסיפים לסיר ומרתיחים ממשיכים לערבב ואז העיסה מתחילה להיות סמיכה
להוריד מהגז לקרר מעט ולהעביר לכוסות קינוח להכניס למקרר לפחות ל 5 שעות
בהגשה לשפוך סירופ מלבי קוקוס ופסטוק טחון או בוטנים או אגוזים מה שבא לכם

מלבי פרווה יאמי
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים