Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

בסיר לשים שמן (כחצי כוס חד״פ) להוסיף 2 פלפל חריף ירוק, 10 שיני שום חתוכים,
15 עגבניות אדומות ללא הקליפה (גדולות)
(כ-2 קילו) חתוכות דק
להוסיף 1 כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן 1 כפית מלח, 1 כף סוכר
לערבב הכל להביא לרתיחה
אחרי שרתח להנמיך להבה ולבשל עד צמצום של כל הנוזלים.
לערבב מידי פעם ולבדוק טעמים אם חסר.

מטבוחה 💥_מתכון של עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

86 מתכונים