Share with:


פרווה

אופן הכנה

למרנג פיסטוק:
5 חלבונים
1 כוס סוכר
2 כוסות פיסטוק טחון

הכנה:
להקציף חלבון, בהדרגה להוסיף סוכר עד לקבלת קצף יציב.
לקפל פיסטוק בעזרת מרית עד לקבלת מרקם אחיד.
לשטח על תבנית 26.
אפייה ב180 עד לקיסם יבש ולקרר.
להניח שקף מסביב לעוגה(לא חובה)

למוס שוקולד קפוצינו:
1 כפית אבקת גלטין מומסת עם 3 כפיות מים קרים.
200 גר שוקולד מריר
50 גר מחמאה
250 גר מחית שוקולד קפוצינו פרווה.
2 שמנת מתוקה ריץ
1/2כוס מים קרים
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל/שוקולד

קישוט:
2 כפות פיסטוק טחון

הכנה:
להמיס שוקולד ומחמאה.להוסיף גלטין וממרח שוקולד קפוצינו ולערבב.
להקציף שמנת ריץ, מים ואינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
לקחת כוס קצפת ולהניח בצד.
את יתרת הקצפת לחבר עם השוקולד המומס עד לקבלת תערובת אחידה.לשטח על מרנג הפיסוק וליישר בעזרת מרית. מעל למרוח את הקצפת שהנחנו בצד.
לקשט בפיסטוק טחון…

מוס שוקולד קפוצינו על מרנג פיסטוק
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

369 מתכונים