Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

ל 20 כוסות
חומרים הדרושים
3 שמנת צמחית או חלבית
5 ביצים Xl מופרדות
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם מרגרינה מזולה או חמאה
1 וחצי כוס סוכר
3 כפות קפה נמס
3 כפות שוקולית
300 גרם פקאן מסוכר טחון גס

אופן ההכנה
1) מקציפים את החלבונים
עם 1 כוס סוכר ..מוסיפים בהדרגה עד לקבלת קצפת יציבה

2) בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר עד לקצף תפוח

3) ממיסים את המרגרינה או חמאה על הגז ומכניסים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה
ומוסיפים את הקפה נמס עם השוקולית ומערבבים עד שאין גושים ומכניסים לקירור❄ עד להכנת הקצפת

4) שופכים לקערה את השמנת ומקציפים עד לקצפת יציבה

5) מערבבים ללא מיקסר את החלבונים והחלמונים בתנועת קיפול ומוסיפים גם את הקצפת הביצים וממשיכים לערבב בעדינות

6)מוציאים את השוקולד מהקירור ושופכים אותו בהדרגה לקצפות ושוב בתנועה קיפול

7)מכניסים לשקית זילוף ומזלפים לכוסות או כל דבר אחר לעולה לכם לראש

8)מפזרים פאקן ומגישים

מוס בטעם מוקה
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

452 מתכונים