Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

כוס מידה אונברסלית
בקערת המיקסר עם וו גיטרה
שמים
4 כוסות קמח
חצי כוס סוכר
1 סוכר וניל
150 נטורינה רכה
כוס מיץ תפוזים
סחוט
1 א.אפיה
גרידת תפוז
ללוש חבצק
אחיד ורך
לעטוף בניילון
ולשים במקרר לחצי שעה

מלית הפיצוחים
(כולם טחונים)
2 כפות אגוזי מלך
2 כפות פקאן
2 כפות אגוזי לוז
2 כפות שקד
2 כפות בוטנים
לערבב היטב

לחלק את הבצק ל4 כדורים
הכנת המגולגלות
לקמח מישטח ולרדד לעלה דק
למרוח סילאן(לא הרבה)
ומעל לפזר מהפיצוחים
לגלגל כרולדה
ולשים בתבנית מרופדת
ולחרוץ בסכין בחלק העליון

הכנת הקרואסוניים
לקמח מישטח ולרדד לעלה דק
מעבירים מעל הבצק מכשיר היוצר משולשים
למרוח ממרח קקאו ומעל לפזר
פיצוחים ולגלגל מהצד הרחב
לצד הצר
180 מעלות
כ25/30 דקות
כשהמגולגלות מוכנות לחרוץ
עד הסוף בסכין
לקרר ולבזוק אבקת סוכר
גם על הקרואסונים

מגולגלות סילאן/קרואסונים ממרח קקאו עם פיצוחים_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

736 מתכונים