Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקערה מקציפים
3 ביצים
חצי כוס סוכר
1 סוכר וניל
מוסיפים
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
1 אפיה
2 כוסות קמח
מערבבים לבלילה אחידה
מכינים תבניות מאפינס
בעזרת כף שמים
מהבלילה בתבניות
הציפוי
בכוס שמים
2 כפות סוכר
חצי כפית קינמון
2 כפות אגוזי מלך קצוצים
מערבבים ושמים
בעזרת כף
מעל המאפינס
מפזרים בנוסף
שוקולד ציפס כ5 יחידות
בכל תבנית מאפינס
180 מעלות
כ20/25 דקות

מאפינס תפוז בציפוי אגוזים וקינמון
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

675 מתכונים