Share with:


חלבי

אופן הכנה

חצי כוס חלב
50 גרם חמאה או מרגרינה
75 גרם סוכר
קורט מלח
25 גרם שמרים
3 ביצים
400 גרם קמח

בכל פרוסה כ-115 קלוריות .

לחמם חלב להמיס בו את השומן .
להוסיף את הסוכר והמלח ולבחוש היטב .
לפורר לתוך התערובת הפושרת את השמרים ולנפות את הקמח .
ללוש את הבצק עד שלא יידבק .
להניח בצד עד שיתפח כפליים .
לכסות בנייר אלומיניום ולשמור במקרר למשך הלילה .
לרדד את הבצק על מדף מקומח ולקרוץ כ-20 עיגולים בגודל מישמש .
להניח בתבניות קטנות משומנות .
לקרוץ גם עיגולים בגודל אגוזים ולכסות את כל התבנית .
להשהות כשעה במקום חם ולאפות בטמפרטורה של 200 מעלות ל-15 דקות .
להוציא מיד מן התבניות .
להגיש חם ולמרוח בחמאה או בריבה.