Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 ביצים
כוס סוכר ( שתיה חד פעמי)
כוס שמן
כוס קקאו/ שוקולית
כוס מים/ קצפת/ תפוזים
1 אפיה
2 כוסות קמח
להקציף ביצים וסוכר
להנמיך מהירות במקסר
להוסיף בהדרגה לפי הסדר.
לקחת תבניות מאפינס
ולמלא 3/4 גובהה
לאפות 180 מעלות
כ- 20 דקות .
אפשר להכין גאנש שוקולד
או להוסיף כוס שוקולד צ'יפס

מאפינס שוקולד 💕💕💕💕_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

209 מתכונים