Share with:


פרווה

אופן הכנה

מאפינס בננה שמנמנים מקמח כוסמין מלא עם אגוזי מלך ומלא קינמון
קל, מהיר וטעים!
9 מאפינס
מחממים תנור ל- 170 מעלות
מרפדים תבנית שקעים עם עטרות ניר
בקערת הערבוב מועכים ממש טוב 2.5-3 בננות בשלות מאוד (לי היו 2.5 אז יצא מוזר כזה עם הכמות)

מוסיפים:
1/3 כוס סוכר (אפשר גם 1/4 אם הבננות ממש מתוקות)
1 ועוד 1/4 כוסות קמח כוסמין מלא
כפית אבקת אפייה
1/4 כפית סודה לשתיה
כפית קינמון
1/4 כוס אגוזי מלך שבורים גס
1/3 ועוד כף שמן (קנולה/זרעי ענבים/זית/אבוקדו/אגוזי מלך)
1/2 כפית תמצית וניל (לא חובה)
מערבבים עד שהכל אחיד- הימנעו מערבוב יתר
מעבירים לתבנית השקעים
מקשטים בעוד אגוז מלך שלם
לאפייה ל- 20-22 דקות
תבואו לבדוק אחרי 15 לוודא שלא נשרף או אם צריך לסובב את התבנית
מוכן כשקיסם יוצא נקי ממרכז אחד המאפינס

מתכוןמתכון

מאפינס בננה שמנמנים מקמח כוסמין מלא עם אגוזי מלך ומלא קינמון_מתכון של גלי אלון בובר
גלי אלון בוברספר המתכונים של
מתכון של

גלי אלון בובר

23 מתכונים