Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים :
1/2 קילו בשר טחון
צרור קוסברה
צרור פטרוזילה
3 גבעולים של סלרי
מלח / פלפל ( לפי הטעם ) .
בצל גדול מגורד
חבילה של מלאווח טימני .

אופן הכנה :

  1. לטגן את הבצל עד להזהבה .
  2. להוסיף את הבשר ושאר הטבלינים לפי המתכון עד לבישול של הבשר .
  3. לקחת מלאווח אחד למלות אותו בבשר .
  4. להניח מעל עוד מלאווח ולהדק מסביב שלא יפתח ולהדק עם מזלג .
  5. במחבט חם לשים מעת שמן פפריקה ועשבי טיבול ולהניח את המלאווח כשתי דקות בכל צד עד להשחמה טובה .
    בתאבון ….

מאפה טורקי במילוי בשר טחון _מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
אבי אלמדויספר המתכונים של
מתכון של

אבי אלמדוי

50 מתכונים