Share with:


פרווה

אופן הכנה

רק מי שאופה לחמים לחמניות…בבית מכירה את ההרגשה של ההנאה בכל ביס 😋והרייח…זר לא יבין זאת❤

1 קילו קמח לבן מנופה
4 כפות סוכר לבן.אפשר במקום דבש ללחמניות מתוקות.
חצי כוס שמן קנולה
2 ביצים
2 וחצי כוסות מיים פושרים להוסיף בהדרגה!!
2 כפות שמרים יבשים.1 כף מלח דק.
בקערה קמח, שמרים .ביצים סוכר ושמן לערבב עים כף או עים היד להוסיף כוס מיים וולערבל עים המיקסר או עים היד להוסיף בצד הבצק את המלח להמשיך לערבל ולהוסיף מיים בהדרגה עד לבצק חלק וגמיש, בצק שנוח לעבוד איתו.לשמן את הידיים במעט שמן וליצור כדור עים ידיים משומנות.לשים את הבצק בקערה משומנת מעט ממש מעט, לכסות בנייר נצמד ומעל מגבת
תפיחה של שעה.אחריי התפחה לתת בוקס לבצק .ליצור כדורים או כל צורה שרוצים.להניח בתבנית למרוח ביצה,אני פיזרתי שומשום ופרג כיסתי במגבת ונתתי עוד תפיחה של 20 דקות.בתנור 180 מעלות🙋‍♀️אצלי כארבעים דקות

לחמניות_מתכון של ברכה זולינג
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

68 מתכונים