Share with:


פרווה

אופן הכנה

לחמניות סוף סוף יאמיייייי אווריריות
למרכיבים
קמח כוסמין מעורב עם קמח שיפון וקמח רב תכליתי
1/2 קילו קמח רב תכליתי
1/4 קילו קמח כוסמין
1/4 קילו קמח שיפון
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
3/4 כוס שמן חמניות כוס אונברסלית
3 כוסות מים פושרים כוס אונברסלית / יותר
כף אניס
מלח לפי טעם


להכנה
מעבירים למיקסר כל המרכיבים למעט המלח אותו מוסיפים בסוף הלישה.הבצק דביק וזה בסדר. משמנים אותו ולשים בידיים כמה שניות הבצק מסתדר. מכסים לתפיחה. תופח במהירות.פחות משעה. שוב לשים בידיים משומנות. כמה שניות ומניחים להתפחה של 1/2 שעה. ואחר יוצרים צורות שוב מתפיחים. מריחת ביצה מקושקשת ופיזור שומשום. לתנור שחומם ל-190 מעלות.להזהבה יפה
הערה משטח מעט מעט מקומח בקמח תפודים

לחמניות סוף
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים