Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים לבצק :

6 לחמניות
500 גרם קמח
300 מייל מים חמימים
1/2 כף מלח
2 כפות סוכר
כף שמרים יבשים
2 כפות שמן

מערבבים את הסוכר השמרים וחצי מכמות המים ומניחים 5 דקות התססה
מעבירים למיקסר עם וו לישה ,מוסיפים את הקמח השמן והמים מערבבים דקה שתיים להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש עד קבלת בצק רך ונעים ( הבצק טיפה דביק )
מתפיחים שעה ,מוצאים את האוויר ושוב מתפיחים שעה
קורצים 6 כדורים בגודל זהה פותחים בעזרת כפות הידיים כל כדור
וממלאים בתערובת הבשר וסוגרים,
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ,מתפיחים 40 דקות מתיזים מעט מים על הלחמניות
אופים בחום של 200 מעלות עד שהלחמניות מקבולות צבע שחום זהוב

תערובת הבשר :
300 גרם בשר בקר טחון
1 בצל חתוך קוביות
1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ
2 כפות כוסברה קצוצה
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פפריקה
1/2 כפית שבבי צ'ילי
מלח
2 כפות שמן

מטגנים את הצל עד להזהבה מוסיפים את שאר החומרים מערבבים
2 – 3 דקות מסירים מהאש ומוסיפים את הכוסברה.

לחמניות במילוי בשר
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

117 מתכונים