Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
כף וחצי שמרים
2 כפות סוכר
כף שטוחה מלח
חצי כוס שמן
ביצה טרופה אחת

אופן ההכנה
במיקסר עם וו לישה לשים את הקמח לערבב יחד עם המלח וכף סוכר את השמרים לשים בכ-3 כוסות מים פושרים וכף סוכר(מה2 כפות שצריך למתכון) לערבב ולהניח כשתי דקות להוסיף למיקסר תוך כדי עירבוב להוסיף את הביצה והשמן וללוש עד לקבלת בצק רך ודביק..
לכדרר מעט עם קמח ולהניח להתפחה .

להוריד את הנפח ליצור כדורים לשטח מעט לחרוץ עיגול באמצע (צנטר) לסובב מעט עם הידיים ולהגדיל את העיגול לגודל הרצוי להניח על תבנית אפיה מרופדת בנייר.
להתפיח שוב למרוח בעדינות מים לפזר שומשום (לקחת נייר כסף לגלגל לכדור קטן ולשים באמצע החור כוון שבאפיה זה תופח עוד שהעיגול לא יסגר) ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות על טורבו
עד שמזהיב כ 20 דקות..

להוציא לכסות עם מגבת כמה דקות…..

לחמניות בייגלה טוסט
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

148 מתכונים