Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

 למען האמת הופתעתי כי קמח כרגיל קצת בעייתי לי לעבודה

450 גרם קמח כרגיל
כפית שמרים יבשים
כף סוכר ושתי כוסות מים חמימים (כוס חד פעמית לשתיה קרה )
בגלל שנגמר לי הקמח השתמשתי לפתיחה בקמח תמי .
להתפיח את הבצק כ15 דקות
לחלק ל 5 כדורים .
לפתוח כל כדור ולהניח על הסאד חשמלי או במחבת טפלון גדול .
חשוב לרדד את הבצק לדק במידה ונקרע מעט פשוט לחבר חזרה .

הוא מאוד נוח לעבודה .

יש להיעזר בקמח על השיש לפתיחה הלאפה .

לאפה ללא גלוטן_ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

722 מתכונים