Share with:


בשרי

אופן הכנה

מרכיבים:
1 קילו כנפי עוף טריים ונקיים

מרינדת התיבול:
1/4 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/2 כף פפריקה מתוקה או חריפה
1 כף סילאן
1 כף שמן
3 כפות מים פושרים

ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2. בקערת עירבוב מכניסים את כל מרכיבי מרינדת התיבול, מערבבים טוב טוב.

3. מוסיפים את כנפי העוף לקערת המרינדה ומעסים ומערבבים טוב שכנפי העוף יקבלו מכל צידדם את מרינדת התיבול.
משאירים למנוחה כ-10-15 דקות.

4. מסדרים בתבנית תנור את כנפי העוף המתובלים ושופכים את שארית המרינדה מסביב ועל כנפי העוף בתבנית.

5. מכניסים לאפייה של כ-30 דקות וראז הופכים את כנפי העוף על צידם השני בתבנית.
ומכניסים שוב לתנור לעוד כ-30 דקות.
מוציאים ומצננים קלות לפני הגשה.

6. ממליצה להגיש לצד סלט ירקות טעים:
חסה ירוקה חתוכה לרצועות, בצל סגול חתוך לרצועות דקות, עגבניות חתוכות לקוביות, גזר מגורד דק, הסלט מתובל עם מלח, פלפל שחור, מיץ לימון טרי ומעט סילאן.

כנפי עוף מתובלות וטעימות בתנור לצד סלט ירקות טעים
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

130 מתכונים