Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

200 גר מרגרינה רכה או חמאה
חצי כוס סוכר
2 שקיות וניל
לערבל במערבל עד שהסוכר נמס
להוסיף 2 חלמונים
חצי כוס מיץ תפוזים בטמפרטורת החדר
להוסיף בערך 4.כוסות קמח ועוד חצי כוס לפי הצורך
שקית א. אפיה .
לערבל בעדינות עד שמקבלים בצק .
להניח למנוחה כחצי שעה
להכין מילוי
4 כוסות אגוזים גרוסים דק
כוס סוכר 2 כפות דבש
אפשר להוסיף חצי כוס קוקוס מי שאוהב
ואו צימוקים מי שאוהב .
אפשר קמצוץ ציפורן , וקמצוץ קינמון .
מחלקים את הבצק ל2 .
מרדדים חלק אחד לעיגול, קרצתי בתבנית פאי בגודל 24 או 26 . פיזרתי בנדיבות את הנילוי שהכננו והדקת קצת את המילוי . מרדדים את החלק השני וקרצתי עיגול שוב בתבני. הפאי והנחתי את העיגול מעל האגוזים . הדקתי את קצבות העיגול היטב שלא יתפרק . להעביר לתבנית עם נייר האפיה לעשות חיתוך לעיגול לגודל שרוצים ולאפות ב160 מעלות עד שמשחים מעט .
לחתוך את הכדה בסימנים שכבר עשינו לפני האפיה אבל רק אחרי שהכדה מתקרר היטב .
לפזר א. סוכר .
בהצלחה
יכל להיות שלא תצתרכו את כל הבצק וישאר לכם שארית אפשר לאפות עוגיות תמרים מגולגלות .
אני פשוט אוהבת את זה דק ושהמילוי יבלוט יותר .
לא צילמתי את הכדה לפני שחתכתי אז העלתי לכם תמונה אחרת של הכדה לפני שחתכתי אותו לחתיכות , כך הכדה צריכה להראות לפני החיתוך הסופי .

כדה גאורגית_מתכון  של מגי מרגלית – מאסטר מתכונים
מגי מרגליתספר המתכונים של
מתכון של

מגי מרגלית

26 מתכונים