Share with:


פרווה

אופן הכנה

מידה בכוס חד פעמי חם

מצרכים :
4 בצים L
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
2 שקיות אבקת אפיה
3 שקיות סוכר וניל
קליפת תפוז מגוררת
רבע כוס מיץ תפוזים

אופן הכנת הכדורים :
שמים בקערה את המצרכים ואת
הקמח מוסיפים בהדרגה לפי הצורך .בערך 6 וחצי כוסות עד 7 בערך .הבצק צריך להיות מעט דביק וזה בסדר .שמגלגלים אותו בידיים הוא נהיה חלק ..
להכין סירופ סוכר מראש שממנו לוקחים כמה כפות למילוי שקדים !

לסירופ סוכר
בכוס חד.פעמי חם
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
חצי כפית מיץ מלימון

אופן הכנת הסירופ:
לבשל על אש גבוהה מרגע הרתיחה 15 דקות בערך עד שמסמיך
לוקחים בערך 4 כפות מהסירופ
בקערה נפרדת ומוסיפים שקדים טחונים לפי הצורך .עד שנהיה עיסה יציבה שאפשר לגלגל אותה בידיים .
אפשר להוסיף צבע מאכל ורוד
להכין כדורים קטנים בגודל מסטיק עגול ולהקפיא אותם לכמה דקות
בנתיים יוצרים מהבצק כדורים טיפה יותר גדולים מהכדורים של השקדים
לוקחים עיגול בצק משטחים מעט ושמים במרכז עיגול של שקדים וסוגרים היטב היטב כמו מעמול וכך ממשיכים עם שאר העיגולים.
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה

טובלים בסירופ ומצפים בקוקוס
בהצלחה אסתי 💕

יויו במילוי שקדים❤️_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

169 מתכונים