Share with:


פרווה

אופן הכנה

 3 תפוחים ירוקים לחתוך לקוביות קטנות
להשרות עם רבע כוס יין חצי כוס סוכר, חצי כפית קינמון ו3 כפות אגוזים טחונים

לטורט:
5 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס תפוזים סחוט
2 וחצי כוסות קמח תופח
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל

להקציף חלבונים עם סוכר עד לקבלת קצף יציב
בקערה נפרדת לערבב את שאר החומרים
להוסיף את בלילת התפוחים ולערבב היטב ולהוסיף לקצף ולקפל עד שכל החומרים יתאחדו היטב.
להעביר לתבנית משומנת
לאפות בתנור שחומם מראש 160 מעלות כשעה

טורט תפוזים / טורט תפוחים🍒_מתכון של עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

86 מתכונים