Share with:


פרווה

אופן הכנה

בצק פריך:
3 כוסות קמח
שקית א.אפייה
שתי כפות סוכר
2 ביצים
4 כפות מיץ תפוזים
מחמאה אחת

ללוש ולשטח בתבנית גדולה. לאפות 20 ד 170 מעלות.
מעל הבצק האפוי לפזר שקית שוקולד ציפס ,כוס קוקוס,כוס פקאן וכוס אגוזי מלך.

לערבב 100 גר מחמאה מומסת + קופסת חלב מרוכז ושתי ביצים לצקת מעל .

לאפות עוד 20 ד.

לצנן ולחתוך…

חיתוכיות שוקולד,קוקוס ואגוזים על בסיס בצק פריך מעודן_נורית יונה
נורית יונהספר המתכונים של
מתכון של

נורית יונה

375 מתכונים