Share with:


חלבי

אופן הכנה

2 כוסות.קמח
2 כפיות אבקת אפיה
200 חמאה קרה
3 כפות מיץ תפוזים
חצי כוס סוכר
כפית סוכר וניל
4 כפות קמח
ריבה באיזה טעם שאוהבים אני אוהבת תות

התנור צריך להיות מחומם ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
לחתוך את החמאה הקרה לקוביות קטנות לשים במיקסר יחד עם שאר המצרכים. בלי הארבע כפות קמח! ולעבד לפירורים גסים מאוד, ליצור כדור
לשמן תבנית, לקחת 3/4 מהבצק ולשטח בתבנית באופן שווה בעזרת הידיים.
למרוח את הריבה על הבצק .בשכבה דקה
לשים במיקסר את שארית הבצק שנותרה + 4 כפות קמח ולעבד לפירורים.
לפזר את הפירורים על שכבת הריבה, להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות או עד שהפירורים מזהיבים.
להמתין בסבלנות עד שהעוגה התקררה ואז לחתוך.מי שרוצה לשדרג שתערבב עים הפרורים. שמפזרים על העוגה 3 או 2 כפות שקדים טחונים.

מתכוןמתכון

חיתוכיות ריבה_מתכון של ברכה זולינג
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

66 מתכונים